RetroShock! #4 - A Fekete Lagúna Szörnye (1954)

"Igazi dráma, melyben percenként azért izgulunk, 
hogy szerencsétlen taviszörny meg ne dögöljön."


A Fekete Lagúna Szörnye
Creature from the Black Lagoon
(1954)


A betyármindenit neki, ez a film de piszok szórakoztató! :D Egyszerűen nincsenek benne üresjáratok, még ki sem sírtad magad az elözö fatálisan elbaltázott jelenet okozta sokk miatt, gyözd levegövel, hiszen ez a szerencsétlen rémség újra és újra és újra megpróbál hivatásos szörnyként viselkedni, DE NEM MEGY. 
Ha van a retro filmeknek egy klasszikusa, akkor ez tényleg az, ami annyira bitang mód agyhalott szinten áll, hogy az rettenet mód szórakoztató. Nem csak az unalomig elfáradt, szegényes forgatókönyv, amely töviről hegyire ontja magából a rosszabbnál rosszabb "adrenalinpumpáló" kliséket, fordulatokat, de kérem szépen... ott van még ez a hihetetlenül elfuserált kinézetű idétlen békacsóka, aki megjelenésével, mimikájával és indokolatlan megmozdulásaival belénk fagyasztja a taknyot is.



Összeülni a haverokkal és MEGNÉZNI! Nem csak az összefoglalómat, de az egész filmet, söt, talán a sorrend is lehet fordított a Spoilerek miatt. Alig várom, hogy megtekintsem a két folytatást, mert bizony ismereteim szerint, VAN 2 FOLYTATÁS!


SHOCKSKÁLA
10/8

"Sokkol, szórakoztat, DE NAGYON HÜLYE."

Nincsenek megjegyzések: